Hva vi tilbyr

Kiropraktor+KGE_058+web.jpg

Sacro-occipital teknikk

SOT er en skånsom kiropraktisk teknikk som ble utviklet av kiropraktor Major De Jarnette i USA. SOT er kanskje mest kjent for behandlingsteknikker av kraniet (70% av sentralnervesystemet ligger der), men involverer også en detaljert analyse og korreksjon av bekken, rygg og ekstremiteter.

En SOT-kiropraktor forstår mekanismen og nevrologien i kroppen på en organisert, helhetlig og praktisk måte.

Trykkbølge

Radial trykkbølgebehandling er en serie av høyenergetiske trykkbølger som brukes på området som skal behandles. En trykkbølge er en rent mekanisk bølge, ikke en elektrisk.

Trykkbølgebehandling brukes gjerne mot kroniske senebetennelser blant annet i skulder, albue, hofte, kne og akillessener. Trykkbølgebehandling kan også brukes mot såkalte hælsporer samt smerter i fotsålen. Trykkbølgebehandling har god dokumentert effekt, og det viser en suksessrate på 70-80% ved kroniske tilstander.

Har du spørsmål ang trykkbølge, ta gjerne kontakt med en av våre behandlere.

Ultralyd

Vi er glade for å introdusere vår avanserte tilnærming til diagnostikk ved hjelp av diagnostisk ultralyd. Denne ikke-invasive og smertefrie teknologien gir en unik innsikt i kroppens strukturer og funksjoner, og gir vår kiropraktor et presist verktøy for å evaluere og behandle ulike tilstander.

Hva er diagnostisk ultralyd?

Diagnostisk ultralyd, også kjent som ultrasonografi, bruker høyfrekvente lydbølger for å generere bilder av kroppens indre organer, muskler, sener og ledd. Dette gir oss muligheten til å undersøke anatomien i sanntid, og det er en skånsom metode uten bruk av stråling.

Hvordan kan det hjelpe deg?

Vår kiropraktor bruker diagnostisk ultralyd for å nøyaktig vurdere og diagnostisere en rekke forhold, inkludert muskel- og skjelettplager, skader, betennelser, hevelser, væskedannelse og andre underliggende problemer. Dette gir grunnlag for skreddersydde behandlingsplaner, optimal rehabilitering og kontinuerlig oppfølging for å sikre din helse og velvære. Ved å implementere diagnostisk ultralyd i vårt tilbud, styrker vi vår forpliktelse til å levere toppmoderne kiropraktisk omsorg. Vi ønsker å gi deg den mest effektive og skånsomme behandlingen som er tilpasset dine individuelle behov. Ta kontakt med oss i dag for å planlegge din diagnostiske ultralydundersøkelse.

Velkommen skal du være!

Våre samarbeidspartnere

Klinikk ISIS