73 95 12 12

Våre medarbeidere

Kjell Georg Eilertsen

Kjell Georg Eilertsen

Kiropraktor


Kjell Georg Eilertsen graduerte fra Los Angeles College of Chiropractic i 1992, som er en 5-årig fulltids universitetsutdannelse. Innehaver av egen klinikk i Boston, Massachusetts, USA fra 1993-1999. Etter fullført 1-årig turnustjeneste, startet han God Rygg på Moholt Terasse januar 2000. Utover kiropraktor-utdannelsen har han tatt videreutdanning, spesielt innenfor nakke- og kranieproblematikk. Behandlingsformen han hovedsakelig bruker er S.O.T. (Sacro-Occipital Teknikk). Startet 2. januar 2012 opp ny klinikk i Trondheim, Kiropraktor Kjell Georg Eilertsen AS.

Kristina Haukdal

Kristina Haukdal

Kiropraktor


Kristina har erfaring innen nakke- og ryggsmerter, samt interesse for barn og gravide. I tillegg har hun tatt kurs i nålebehandling som kan kombineres med kiropraktisk leddjustering.
Fysisk aktivitet har lenge vært i fokus for henne, både utendørs i fjell og mark og innendørs på treningssenteret. En genuin interesse for helse og livsstil førte henne inn på kiropraktikk som yrke. Med sin allsidighet er hun klar for å behandle både akutte og langvarige plager.

Viktoria Vikan

Kiropraktor


Viktoria tok sin master grad ved Anglo-European College of Chiropractic i England. Hun er en allsidig kiropraktor, men har også interesse for idrettsrelaterte plager, kjeveproblematikk og bruk av nålebehandling og taping. Viktoria ser hele mennesket i sin tilnærming, og hun synes det er viktig å finne årsaken til pasientens utfordringer, slik at hun kan veilede og gi kunnskap for en bedre hverdag.

Elin Kvåle

Elin Kvåle

Fysiopat


Fysiopat Elin Kvåle er idrettsmassør, aromaterapeut og fysiopat med 30 års erfaring. Hun er ekspert på dyptgående massasje, og har utdanning innen klassisk massasje, biofysiologi (fysikalsk aromaterapi), tankefeltterapi og har tidligere drevet sin egen klinikk.Under kan du lese om alt av de ulike tingene vi kan behandle, eller du kan klikke deg inn og lese mer om vår praksis i menyen over.

Ingrid Selnes Braa

Ingrid Selnes Braa

Sekretær

Kari Helene Aasland

Kari Helene Aasland

Sekretær

Susan Eilertsen

Susan Eilertsen

Sekretær


Telefon 73 95 12 12
E-post post@kiropraktorkge.no


Kiropraktor Kjell Georg Eilertsen AS

Bratsbergvegen 30

7037 Trondheim


Åpningstider

Mandag-fredag 08.00–16.00

Torsdag 08.00–18.00

Hjemmeside opprettet av